Jolinda@liefslinde.nl

Over liefs linde

Jolinda Linde-Eisen

Het gezicht achter Liefs Linde; dat ben ik, Jolinda. 35 jaar oud, getrouwd met Martijn en moeder van Phileine (2014) en Dorian (2017) en in verwachting van ons derde kindje (zomer 2023). Onze kindjes en alles wat door hun komst op mijn pad kwam, is de aanleiding geweest om Liefs Linde op te starten.
 

Na een moeizame zwangerschap en een heftige bevalling van onze dochter besloot ik dat ik de geboorte van onze zoon anders in wilde gaan. HypnoBirthing kwam op ons pad. En daar ben ik nog elke dag dankbaar voor. Al tijdens de zwangerschap kwam ik in mijn kracht en kon ik in alle rust en zachtheid me voorbereiden op zijn komst. Ik had weer vertrouwen in mijn lichaam en had vertrouwen in ons kindje. Samen met mijn man gingen we dit gewoon doen. Ik kon dit! En of ik dit kon, en of we dit samen hebben kunnen doen..

Het was fantastisch! We kijken terug op een prachtige geboorte. De mindset, de ademhalingstechnieken, de kennis, de ontspanning, het vertrouwen dat HypnoBirthing ons gegeven heeft, allemaal heeft het bijgedragen aan de prachtige geboorte van onze zoon. Al heel snel kwam bij mij de vraag op: "Waarom weten niet alle vrouwen dit? Waarom is dit niet de norm?" Mijn missie, en daarbij Liefs Linde, was geboren.