Jolinda@liefslinde.nl

Over liefs linde

Jolinda Linde-Eisen

Het gezicht achter Liefs Linde; dat ben ik, Jolinda. 36 jaar oud, getrouwd met Martijn en moeder van Phileine (2014), Dorian (2017) en Casper (2023). Onze kindjes en alles wat door hun komst op mijn pad kwam, is de aanleiding geweest om Liefs Linde op te starten.
 

Na de pittige zwangerschap en bevalling van onze dochter besloot ik dat ik de geboorte van onze zoon anders in wilde gaan. HypnoBirthing kwam op ons pad. En daar ben ik nog elke dag dankbaar voor. Al tijdens de zwangerschap kwam ik in mijn kracht en kon ik in alle rust en zachtheid me voorbereiden op zijn komst. Ik had weer vertrouwen in mijn lichaam en had vertrouwen in ons kindje. Samen met mijn man gingen we dit gewoon doen. Ik kon dit! En of ik dit kon, en of we dit samen hebben kunnen doen..

Het was fantastisch! We kijken terug op een prachtige geboorte. De mindset, de ademhalingstechnieken, de kennis, de ontspanning, het vertrouwen dat HypnoBirthing ons gegeven heeft, allemaal heeft het bijgedragen aan de prachtige geboorte van onze zoon. Al heel snel kwam bij mij de vraag op: "Waarom weten niet alle vrouwen dit? Waarom is dit niet de norm?" Mijn missie, en daarbij Liefs Linde, was geboren.

Als kers op de taart hebben we in de zomer van 2023 geboorte gegeven aan ons derde kindje, Casper. Tijdens de zwangerschap van Casper hebben we ons eigen plan getrokken, met een fantastische groep vrouwen om ons heen hebben we de keuzes gemaakt die bij ons passen en die mij volledig in mijn kracht zette. De zwangerschap en geboorte van Casper waren fantastisch, het ademde in alles mijn passie, mijn missie: Samen met elk stel toewerken naar de geboorte waarin zij in regie zijn, waarin ze op basis van gevoel en informatie de keuzes kunnen maken die voor hun belangrijk zijn. Want de geboorte van je kindje, dat is een ervaring die je de rest van je leven blijft herinneren.