Jolinda@liefslinde.nl

Kraamzorg

Ben jij nog op zoek naar de juiste kraamverzorgende? Iemand die aansluit bij jullie wensen en van de kraamweek een fijne, gezellige en bijzondere tijd maakt?


Kraamzorg

Lijkt het jou ook fijn om kraamzorg te ontvangen van een kleine organisatie? Een klein en hecht team wat gaat voor een optimale start voor jou en jullie kindje(s). Sinds 1 juni ben ik overgestapt naar het fijne team van Buurtzorg Kraam Hardenberg. Hoe prettig zou jij het vinden als wij tijdens de zwangerschapscursus al een band opbouwen en ik bij jullie de kraamweek kom verzorgen? Mocht ik niet beschikbaar zijn, ik hoor bij een heel fijn team die allemaal bijdragen aan een fantastische kraamweek voor jullie. Een prachtige en liefdevolle start voor jullie (gegroeide) gezin

Na de geboortes van onze kindjes heb ik besloten het roer om te gooien en me op de geboortezorg te gaan richten. Ik krijg wel eens de vraag: "Maar je bent opgeleid tot Verpleegkundige en Maatschappelijk werker, doe je daar nu helemaal niets meer mee?"

Niets is minder waar. In de kraamzorg komen deze achtergrond, deze interesses en kwalificaties namelijk ontzettend goed van pas.

In de geboortezorg hoor ik thuis, zo voelt het voor mij. En dit probeer ik op elk stel over te dragen. Of je nu bij me komt voor een zwangerschapscursus, ik je mag begeleiden tijdens de geboorte van je kindje en/of ik jullie kraamweek mag verzorgen. Ik probeer zo goed mogelijk aan te sluiten bij jullie wensen en behoeften. Het is een periode die jullie je de rest van je leven zullen blijven herinneren. Ik maak er graag, waar mogelijk, een ontzettend fijne periode van. Een periode waar jullie met een positief gevoel op terug kunnen kijken. Want een geboorte en een kraamweek, dat maak je nou eenmaal niet zo vaak mee. We gaan voor de mooiste ervaring


Buurtzorg Kraam Hardenberg

Heb je interesse in het ontvangen van kraamzorg door mij of een van mijn fijne collega's? Neem dan nu contact op met Buurtzorg Kraam Hardenberg voor de mogelijkheden.


Let op: wees wel op tijd met aanmelden, als je verzekerd wilt zijn van een kraamweek door ons team verzorgd. Het gaat namelijk best wel hard met de aanmeldingen.


     www.buurtzorgkraam.nl
    hardenberg@buurtzorgkraam.nl
     06 22 77 61 17