Jolinda@liefslinde.nl

Over liefs linde

Jolinda Linde-Eisen

Het gezicht achter Liefs Linde; dat ben ik, Jolinda. 31 jaar oud, getrouwd met Martijn en moeder van Phileine (4 jaar) en Dorian (2 jaar). Onze kindjes en alles wat door hun komst op mijn pad kwam, is de aanleiding geweest om Liefs Linde op te starten.

Na een moeizame zwangerschap en een heftige bevalling van onze dochter besloot ik dat ik de geboorte van onze zoon anders in wilde gaan. HypnoBirthing kwam op ons pad. En daar ben ik nog elke dag dankbaar voor. Al tijdens de zwangerschap kwam ik in mijn kracht en kon ik in alle rust en zachtheid me voorbereiden op zijn komst. Ik had weer vertrouwen in mijn lichaam en had vertrouwen in mijn zoon. Samen met mijn man gingen we dit gewoon doen. Ik kon dit! En of ik dit kon, en of we dit samen hebben kunnen doen..

We kijken terug op een prachtige geboorte van onze zoon. De mindset, de ademhalingstechnieken, de kennis, de ontspanning, het vertrouwen dat HypnoBirthing ons gegeven heeft, allemaal heeft het bijgedragen aan de prachtige geboorte van onze zoon. Al heel snel kwam bij mij de vraag op: "Waarom weten niet alle vrouwen dit?" Mijn missie, en daarbij Liefs Linde, was geboren.


Sieraden

Binnen de HypnoBirthing werken we met krachtige zinnen en woorden. Tijdens de zwangerschap van onze zoon wilde ik een aantal woorden, die voor mij veel betekenden, bij me dragen. Om me te helpen herinneren en me vertrouwen te geven. Maar hoe doe je dat? Het was dat moment waarop mijn liefde voor slagletters is ontstaan. Door middel van slaglettersieraden kon ik elk moment van de dag mijn ankers/affirmaties bij me dragen. Zelfs tijdens de geboorte van onze zoon had ik mijn armbanden met de slagletterbedels om. Ik heb me nog nooit zo krachtig gevoeld en daar hebben de bedels een grote bijdrage aan geleverd. Dus vanaf nu ook bij Liefs Linde, slaglettersieraden. Voor belangrijke woorden die je helpen herinneren, voor die ene zin die zo bij je binnen komt en je kracht geeft, maar ook voor na de geboorte van je kindje. Want wat is het mooi om een sieraad te dragen met de naam van je pasgeboren kindje.